Nosaltres

roger soler

Roger Soler Camps,

35 anys, Aparellador / Arquitecte tècnic.

S’encarrega de la part més tècnica de les obres i projectes així com de les contractacions i coordinació d’industrials.

El seu bagatge professional sempre s’ha centrat en la gestió i coordinació d’obres. Ha treballat per diverses constructores i promotors com a calculista, comercial tècnic, taxador o gestor de projectes. Les seves obres més recents i significatives són des de masies d’àmbit local fins a projectes de caràcter internacional com el Centre Guillaume II de Luxemburg amb la constructora Bellapart S.A.U.

Antic monitor de l’Agrupament Escolta Arrels de Girona, li agrada la muntanya, el snowboard, la cuina d’autor i el disseny industrial.

 

Marta Barragán Castañer,

34 anys, Arquitecta.

S’encarrega de la coordinació de concursos d’arquitectura així com dels dissenys d’interiors i exteriors de vivendes, locals i jardins.

Ha treballat en diferents projectes i concursos com a dissenyadora i creativa. Alguns dels seus projectes són la col•laboració en la restauració dels bastions de la Ciutadella de Malta pel Ministeri de Restauració del País o el disseny de projectes com la barraca 7.0 per les hortes de Salt o els bungalows pel despatx GrupArco. També col.labora com a arquitecta urbanista en l’enginyeria ABM.

Combina l’arquitectura amb la fotografia, un dels seus hobbies i passions; li agrada viatjar i vol demostrar en els seus projectes el caire social que pot desenvolupar l’arquitecte en la societat.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.